Orris Yağı

 600,00

SKU: DRPN-4053 Kategori:

Stok Kodu : DRPN-4053

Ürün ebatı: 10 ml

500 TL üzerindeki siparişlerinizde kargo ücretsizdir.
Kapıda ödeme imkanı var.

Orris Esansiyel Yağı, Iris Germanica olarak da bilinen Orris Bitkisinin köklerinden, buhar distilasyonu  yöntemi ile elde edilir. Antiseptik, antifungal, antiinflamatuar ve antidepresan özellikleri içeren çok çeşitli terapötik faydaları nedeniyle çoğunlukla cilt bakımı ve kozmetik uygulamalarda kullanılır.

Cilt, saç, baş ağrısı, anksiyete, uyku ve diğer çeşitli amaçlar için faydalı olan yüksek kaliteli Orris esansiyel yağı,eşsiz ve ferahlatıcı aroması nedeniyle parfüm, sabun, deodorant, tütsü çubukları vb. birçok ürünün yapımında kullanılır. Ayrıca potpuride sabitleyici bir madde olarak ve ayrıca aromaterapide öksürük, mide bulantısını gidermek ve rahatlamak için kullanabilirsiniz.

Doğal parfüm yapımında kullanıldığında Orris Esansiyel Yağını temel nota olarak kullanabilirsiniz. Nadir ve değerli bir esansiyel yağ olan Orris yağı alkolde çözünür.

Vetiver, Günlük , Gül, Yasemin, Ylang, tüm Narenciye yağları , Lavanta ve sabit yağlarla karışır.