Mimoza Çiçeği Yağı

 400,00

SKU: DRPN-4022 Kategori:

Stok Kodu : DRPN-4022

Ürün ebatı: 10 ml

500 TL üzerindeki siparişlerinizde kargo ücretsizdir.
Kapıda ödeme imkanı var.

Mimoza Bitkisinin çiçeklerinden elde edilen Mimoza Esansiyel Yağı , büyülü aroması ve rahatlatıcı özellikleriyle bilinir. Koku ve parfüm yapımında yaygın olarak kullanılır ve cilde faydalarıyla da bilinir.

Hem Aromaterapi hem de Masaj için kullanılabilecek olağanüstü kalitede doğal Mimoza Esansiyel Yağı  Cildinizin doğal parlaklığını ve parlaklığını geri kazandırır ve aynı zamanda genç ve nemli kalmasını sağlar. Sonuç olarak cilt bakımı ve kozmetik uygulamaları üreticileri günümüzde bunları yoğun bir şekilde kullanmaktadır.

Mimoza Esansiyel Yağımız sabun üretiminde de kullanılabilir. Kuru, hassas ve yağlı ciltler dahil tüm cilt tiplerine uygundur. Temizleme Özelliği nedeniyle yağlı ciltlerin tedavisinde kullanabilirsiniz . Ayrıca kokulu mumlar, doğal deodorantlar, banyo yağları ve zihninize ve vücudunuza sayısız fayda sağlayacak diğer ürünleri yapmak için de kullanabilirsiniz.

Mimoza çiçeklerinin buhar ile distilasyonu ile elde edilen Mimoza yağı alkolde çözünür. Ylang Ylang, Vetiver, Misk Adaçayı ve Lavanta esansiyel yağları ve her türlü taşıyıcı yağ çok rahatlıkla karışır.