Kafur Yağı

 300,00

SKU: DRPN-4077 Kategori:

Stok Kodu : DRPN-4077

Ürün ebatı: 10 ml

500 TL üzerindeki siparişlerinizde kargo ücretsizdir.
Kapıda ödeme imkanı var.

Çoğunlukla Hindistan ve Çin’de bulunan Kafur ağacının odun, kök ve dallarından üretilen Kafur Esansiyel Yağı , aromaterapi ve cilt bakımı amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Tipik bir kafur aromasına sahiptir ve hafif bir yağ olduğundan cildiniz tarafından kolayca emilir. Bununla birlikte, yeterince güçlü ve konsantredir; bu, masaj veya diğer topikal kullanımlar için kullanmadan önce onu seyreltmeniz gerektiği anlamına gelir. 

Kafur Yağının antiinflamatuar özellikleri ağrınızı ve tahrişinizi hızla dindirecektir. O kadar güçlüdür ki kas ve eklem iltihabını bile azaltır. Ayrıca çeşitli cilt bakımı ve kozmetik ürünlerinde ideal bir kozmetik bileşen olarak da kullanılabilir. Bu yağ aynı zamanda göğüs tıkanıklığını ve soğuk algınlığı semptomlarını hafifletmek için de kullanılır. Kafur yağı yalnızca harici uygulamalar içindir.

Kafur Esansiyel Yağı, cildinizin gözeneklerinde kolayca emilir ve kir, toz, yağ vb. gibi zararlı toksinleri yok eder. Banyo yaparken saç derinize saf kafur esansiyel yağı ile masaj yapmak saç dökülmesini önleyecek ve saç büyümesini artıracaktır. Bunun için normal saç yağınıza veya şampuanınıza bu yağdan birkaç damla eklemeniz gerekecektir. Ancak uygulamadan önce sulandırın ve cildinizi kurutabileceğinden sık kullanmayın.

Kafur yağı Alkol ve sabit yağlarda çözünür.