Çam İğnesi Yağı

 300,00

SKU: DRPN-4084 Kategori:

Stok Kodu : DRPN-4084

Ürün ebatı: 10 ml

500 TL üzerindeki siparişlerinizde kargo ücretsizdir.
Kapıda ödeme imkanı var.

Çam İğnesi Yağı, genellikle geleneksel Noel ağacı olarak bilinen Çam İğnesi Ağacından elde edilen bir üründür. 

Çam Esansiyel Yağı, zihni stresten temizleyerek, yorgunluğu ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için vücuda enerji vererek, konsantrasyonu artırarak ve olumlu bir bakış açısını teşvik ederek ruh halini olumlu yönde etkileyecek şekilde formüle edilmiştir. Canlandırıcı zengin aroması nedeniyle aromaterapide veya esansiyel yağ difüzöründe zihninizi rahatlatmak ve sakinleştirmek için etkili bir şekilde kullanılabilir.

Kozmetik veya cilt bakımı uygulamalarında olduğu gibi topikal olarak kullanıldığında, Çam Esansiyel Yağının anti-inflamatuar ve antimikrobiyal özelliklerinin sivilce, egzama ve sedef hastalığı gibi kaşıntı, iltihaplanma ve kuruluk ile karakterize edilen cilt durumlarını hafifletmeye yardımcı olduğu bilinmektedir. 

Tüm cilt tiplerine uygundur. Ancak konsantre bir yağ olduğu için cildinize uygulamadan önce seyreltmeniz gerekecektir. Kötü kokuyu ortadan kaldırabilen ve mekanınızı sakin bir mekana dönüştürebilen güçlü odunsu aroması nedeniyle harika bir koku nötrleştirici olarak kullanılabilir.

Çam İğnesi Yağı Alkol ve yağlarda çözünür.