Amyris Uçucu Yağı

 600,00

SKU: DRPN-4169 Kategori:

Stok Kodu : DRPN-4169

Ürün ebatı: 10 ml

500 TL üzerindeki siparişlerinizde kargo ücretsizdir.
Kapıda ödeme imkanı var.

Hindistan da yetişen Amyris ağaçlarının kabuğundan yapılan Amyris Uçucu Yağı , hafif, odunsu bir aromaya ve altta yatan vanilya notasına sahiptir. Amyris yağı, Afrodizyak Özellikleriyle bilinir ve uçucu Yağ Difüzör Karışımları yapmak için mükemmeldir . Amyris, narenciye familyasının bir parçasıdır ancak meyve vermez. Büyüleyici kokusu nedeniyle  sabunlarda da kullanılır .

Amyris balsamifera Bazen Batı Hint Sandal Ağacı olarak da adlandırılan Saf Amyris Uçucu Yağı, sandal ağacı yağının umut verici bir alternatifidir. Saf Amyris uçucu Yağımız, çok çeşitli Cilt Bakım ürünleri ve Kozmetik ürünlerinin üretiminde veya Kokulu Mumların yapımında kullanılabilir . Bazen bu uçucu yağ, Parfümlerde doğal bir Sabitleyici olarak kullanılır . Bu uçucu yağın zengin, sıcak, odunsu aroması aynı zamanda erkeksi karışımları da tamamlar. Amyris uçucu yağımızın reçine bakımından zengin özellikleri ve sakinleştirici özellikleri, bu yağı Aromaterapi veya masaj için kullanan herkese tatlı bir balzamik sakinlik getirir. Aynı zamanda zihin rahatlatıcı faydaları da vardır. 

Buharla distele edilerek elde edilen Amyris yağı bergamot ve karanfil yağı ile uyumludur.